Reintinerire vaginala

 

Poate parea un moft, un lucru inutil sau o culme a vanitatatii... Este adevarat, dar doar pentru pacientele care nu au probleme reale cauzate de aspectul organelor genitale. Din pacate, sunt probleme pe care majoritatea femeilor refuza sa le discute sau poate nici macar nu-si dau seama ca disconfortul pe care il au zi de zi este cauzat de marimea labiilor.

 

Ati beneficia de pe urma unei interventii chirurgicale asupra organelor genitale? Daca prezentati una sau mai multe dintre situatiile de mai jos, cu siguranta raspunsul este da.

 

  • labiile mici protruzioneaza in afara celor mari si sunt permanent traumatizate de lenjeria si pantalonii stramti
  • contactul sexual sau mersul pe bicicleta sunt ingreunate sau dureroase datorita labiilor mici hipertrofiate
  • secretii vaginale abundente si cu frecvente infectii datorita obstruarii orificiului vaginal prin prezenta labiilor mici marite
  • regiune pubiana protruzionata prin acumulare de grasime, dificil de mascat in haine apropiate de corp
  • cicatrici dupa nastere, epiziotomie, laceratii ale labiilor vindecate inestetic sau cu probleme functionale
  • largirea orificiului vaginal dupa nastere, cu scaderea gradului de satisfactie sexuala personala sau a partenerului


Acestea sunt doar cateva dintre situatiile care va pot distruge confortul fizic sau psihologic legat de viata intima dar nu trebuie sa va temeti: problemele au rezolvare si uneori aceasta nici nu este foarte complicata. Veti fi intr-o clinica adresata femeilor, inconjurata de femei si tratata cu un inalt profesionalism.

 

Reintinerirea vaginala este o interventie chirurgicala care se practica de obicei pentru stramtarea orificiului vaginal relaxat dupa nastere sau inaintare in varsta sau pentru revizia unor cicatrici determinate de ruperea sau taierea tesuturilor in timpul nasterii.


Interventia se realizeaza sub anestezie locala combinata cu sedare intravenoasa sau anestezie peridurala si poate fi combinata sau nu cu operatia de modelare estetica a labiilor.


Dupa interventia chirurgicala vaginul este mai strâmt, crescand intensitatea senzatiilor din timpul actului sexual pentru ambii parteneri. In acelasi scop, in timpul acestei interventii se poate practica marirea punctului G prin injectare cu silicon sau acid hialuronic.


Repausul sexual necesar pentru vindecarea regiunii operate este de 4 saptamani.

Nu este necesara extragerea firelor, acestea fiind resorbabile.

 

 

Mastopexie

Contact cabinet0723 240 613
contact@drangelapetre.ro
lifting mamar, implant mamar, reductie mamara